Tuesday, January 25, 2011

My Ads

Click to play this Smilebox photo album
Create your own photo album - Powered by Smilebox
This photo album made with Smilebox

Monday, January 24, 2011

Cupcake Floral Design

Dear Frenzz..
Dah lama sangat Wawa tak terima order untuk buat cupcake design bunga bunga...selalu sangat design cartoon...bila dapat order design bunga meroyan sikit nak buat...nak pikir design baru baru sikit..hehehe...
Photo antara cupcakes design bunga/floral.....Dalam hatii ada tamannn.....

Monday, January 3, 2011

Cookies! Cookies! Cookies!

Assalammualaikum & Hyeee...
Since nak sambut Christmas lagi wawa dapat tempahan untuk Cookies...Alhamdulillah. Macam biasa yang jadik kegemaran ramai customer Wawa...Crunchy & Chocolate Cookies..Majority customer Wawa kata Cookies Wawa tak ada rupa...heheheh tapi ada rasa...heheheh masuk bakul angkat sendirriiii...hehehehe nak cuba ka?..Boleh oder....just call Wawa atau email k!...heheheh..

Hitam itu menawan....hehehehe...


Welcome To Wawa's Home Delights!!

Dengan nama Allah..Bismillahirrahmanirrahim....
 
Ist day as a blogger. Selamat Datang ke Blog Wawa's Home Delights... Kenapa Wawa?...hehe itu nama panggilan saya di rumah. Kenapa Home Delights?..emm...minat saya sama juga dengan sesetengah orang yang gila kan cupcake..cakes...cookies..chocolate...semua air tangan ini dari rumah! Dari situlah timbul idea Home Delights...dan disebabkan hasil dari tangan Wawa sendiri..maka itulah lahirnya Wawa's Home Delights..